Mouton TM is in 1977 opgericht als handelsonderneming op het gebied van ferro en non ferro metalen te Lokeren. Na het overlijden van de oprichter, de heer Gerard Mouton, is Mouton in 2003 opgenomen in de internationaal opererende Hemimex groep met vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. De groep heeft meer dan 40 personeelsleden en beschikt over een eigen brons en non ferro gieterij met meer dan 100 jaar ervaring.

Brons in alle vormen tot een maximaal gewicht van 15 ton, bussen en kraagbussen maximale diameter 3.000 mm en maximale lengte 4.000 mm.

XKeELebSNTg

Brons als specialisatie, naast koper en koperlegeringen, messing, aluminium, gietijzer en technische kunststoffen.

Wij zijn voorraadhouder met hoog in het vaandel kwaliteit en service. Voor wat betreft de handelsactiviteiten en non ferro metalen, werken wij met en vertegenwoordigen wij 's werelds meest vooraanstaande producenten voor de Benelux.

In de gieterij beschikken wij over een eigen laboratorium met spectro analyse apparatuur en aan het hoofd een ingenieur metallurg waardoor wij u technisch met raad en daad van dienst kunnen zijn.De Hemimex groep is op het gebied van technische kunststoffen uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier, dit komt door de toepassings raakvlakken tussen brons, non ferro en kunststoffen.

U kunt bij ons een beroep doen op: flexibiliteit, een zeer uitgebreid leveringsprogramma, markt conforme prijzen en een grote technische kennis.